Ja tenim nova pàgina web!

Benvolgudes i benvolguts,

Ens complau comunicar-vos que ja tenim activa la nova pagina web de l’associació! Afortunadament ens ha sigut possible traslladar la majoria de continguts així com els usuaris de tots els socis. L’únic que haureu de fer es restablir la vostra contrasenya. Per fer-ho haureu de clicar a “Login” i a continuació “Has oblidat la teva contrasenya?” Un cop aquí haureu d’introduir el correu electrònic que fèieu servir a l’antiga pàgina web, i se un enviarà un correu per posar una nova contrasenya i accedir a la web.

Un cop tingueu la nova contrasenya ja podreu accedir a la web. Arribats a quest punt, valdria la pena que dediquéssiu uns minuts per actualitzar les vostres dades (que són les que hem recuperat de l’antiga web). Per fer-ho, heu de clicar al vostre nom, que apareix a dalt a la dreta de la web i fer clic a “Editar el meu perfil”

A diferència de l’antiga web, els missatges que enviem ara us haurien d’arribar amb normalitat (no al correu brossa). Si per algun motiu algú no rep els nostres missatges que ens ho faci saber escribint a info@spcn.cat , que es el correu de contacte de l’associació.

Esperem que la nova web us agradi i ens sigui útil a tots per estar al dia de totes les novetats així com per impulsar les activitats i formacions que es duen a terme.

Que passeu una bona setmana santa!

Atentament,

Junta SPCN