IMPORTANT – Inscripció als cursos

Benvolguts/des
Aquest any, L’ICE ha canviat el sistema d’inscripció als nostres cursos. Recordem,que els dos cursos tracten sobre el canvi climàtic i que ja ara us podeu inscriure al primer curs, al segon o a tots dos.
Els passos per fer-ho són els següents:
1) Heu de clicar en el següent enllaç:
https://www.uab.cat/web/formacio/formacio-permanent-professorat-no-unive…
2) Cliqueu el curs on us voleu inscriure. (Canvi climatic I o II)
3) Cliqueu a “Instruccions i accés al formulari de matrícula” i seguiu les instruccions.
Ús facilitem l’enllaç aquí també: https://www.uab.cat/doc/instruccions_registre_matricula_cursos_professorat
4) El primer que us indicaran a les instruccions serà com crear un Numero d’Identificació d’Usuari, el NIU (que a menys que sigueu o hagiu sigut alumnes de la UAB, no tindreu)
5) Un cop aconseguiu el NIU, haureu d’accedir a “Automatrícula ICE amb NIU” tal com s’indica a les instruccions.
6) Un cop introduit el NIU i la contrasenya, entrareu a un nou espai, on haureu de clicar a a “Premi aquí per seleccionar un estudi” i buscar algun dels nostres cursos per matricular. Quan el trobeu, cliqueu a “alta de nova matricula”
7) Heu d’introduir les diverses dades que us demana, parant especial atenció a les dades de pagament. Com a socis del SPCN no heu de pagar el curs i per que així sigui, haureu de seleccionar “aplicar descompte” i escollir “ICE: Bonificació – Descompte 100%” com es mostra a la imatge aque hem adjuntat.
8) Comproveu que el preu final del curs queda en 0€ i finalitzeu el procés de matrícula. Rebreu el comprovant al mail que heu facilitat.
Per inscriure-us a cadascun dels dos cursos haureu de realitzar una “alta de nova matrícula” diferent, és a dir, que si us voleu matricular als dos cursos, haureu de fer el procés de matricula per al primer curs, i a continuació, repetir el procés pel segon curs.
A banda d’això, aprofitem per adjuntar el programa del segon curs.

Arxius adjunts:

descompte_spcn.png
2019-curs-2n_quadrim-defintiu.pdf