Esteu aquíInteressant! Curs de Biologia evolutiva

Interessant! Curs de Biologia evolutiva


Per mromer - Publicat el 13 Octubre 2020

Benvolgudes i benvolguts, reenvio una informació que ens ha arrivat i sembla interessant:

"Em poso en contacte amb vosaltres en relació a una iniciativa que podria ser del vostre interès.

L'Institut de Biologia Evolutiva (IBE, CSIC-Universitat Pompeu Fabra) organitza un curs d'actualització adreçat al professorat de biologia d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat i professorat de ciències per al món contemporani. El curs ha rebut el suport de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI).

Aquest curs persegueix actualitzar els coneixements en biologia evolutiva dels docents i proporcionar idees i pràctiques educatives que es puguin aplicar a l’aula i que estimulin la curiositat, l’interès i el pensament crític de l'alumnat.

El format del curs combina xerrades de diverses branques de la biologia evolutiva de la mà d’investigadors del centre, l'anàlisi i debat de temes d'actualitat relacionats amb la biologia evolutiva i la introducció de pràctiques educatives per a portar l'evolució a l’aula.

El curs és gratuït i les places són limitades. Hi ha 25 places disponibles i cal fer una inscripció prèvia omplint el formulari d'inscripció abans del divendres 23 d'octubre.

Trobareu més informació sobre el curs aquí (les inscripcions ja estan obertes): https://www.ibe.upf-csic.es/evolutionary-biology-course-for-educators

Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre interès.

Rebeu una salutació cordial,

Pilar

Pilar Rodríguez, PhD
Responsable de comunicació
comunicacio@ibe.upf-csic.es
Institut de Biologia Evolutiva (IBE: CSIC – Universitat Pompeu Fabra)
93 23095 00 (ext. 6048) "