Esteu aquíNova web

Nova web


Per mromer - Publicat el 10 Desembre 2020

En temps de pandèmia... tenim NOVETATS!
Ja sabeu que la situació actual ens ha complicat la vida a tots.
Pel que fa a nosaltres, vam acabar com vam poder el segon curs sobre canvi climàtic, i, de moment no hem organitzat cap mes activitat pels motius que us explico aquí.
Hem tingut alguns problemes de gestió relacionats amb la declaració de renda de l'associació, que fem anualment. Per altre banda, el banc ens va bloquejar el compte i hem hagut de tornar a fer papers a la conselleria de Justícia pel reconeixement de la Junta. És el motiu pel qual no es va cobrar la quota al mes de juliol.
Aquests tràmits en temps de Covid, ens han portat molts mal de caps.

El que sí estem tirant endavant és la RENOVACIÓ DE LA WEB, que fa temps volíem fer.
El nostre amic Jaume Ramonet, actual webmaster, al que hem d'agrair la seva gestió, ja no s'ocuparà del manteniment, de manera que l'actual web deixarà de funcionar el 15 de gener.
Hem contractat un professional que està construint una web nova, que tindrà un aspecte renovat, i no donarà els problemes que ens donava l'antiga. Un cop enllestida, en escriure l'antic nom, s'obrirà la nova web. Si no podem acabar-la abans del 15 de gener, és possible que durant uns dies no es pugui obrir.

Quan la nova web sigui operativa us enviarem una salutació i convocarem una assemblea extraordinària, que probablement serà on line. Només us caldrà un ordinador o tauleta que tingui webcam, i entrar en un enllaç que us enviarem.

Us desitgem salut i unes bones festes
CONTINUEM ENDAVANT...!