Esteu aquíCurs salut i ecologia

Curs salut i ecologia


Per si és del vostres interès...

Benvolguda, Benvolgut,

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) organitza, amb el finançament d’Amgen Foundation i l’assistència tècnica d’European Schoolnet, el programa Amgen Teach de formació en biociències, adreçat a professors de Secundària. El programa ofereix una actualització de coneixements i un treball pràctic que permeten traslladar a l’aula noves aproximacions per a ensenyar les ciències.

L’edició 2015-16 del programa Amgen Teach, el curs “Salut i Ecologia”, ofereix una visió actual sobre la relació entre l’ecologia i la salut humana. La formació serà impartida per reconeguts experts provinents de l’àmbit universitari, del camp de la recerca i de la didàctica.

El programa s’estructura en 5 cursos per a un màxim de 20 docents cadascun i de 20 hores de durada, que es desenvoluparan entre octubre de 2015 i maig de 2016. Aquests cursos reben reconeixement curricular atorgat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i no suposen cap cost per als docents.

Els tallers tractaran diversos aspectes sobre els impactes de la contaminació atmosfèrica, la qualitat de l’aigua, i el canvi climàtic sobre la salut, així com la influència dels factors ambientals sobre els aspectes neurològics. Per desenvolupar aquestes temàtiques comptem amb la col·laboració d’experts i centres de recerca punters en el seu àmbit, com ara el Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL), el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), l'Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l’Aigua (IDAEA) i la Universitat de Barcelona. També hi haurà sessions de caire metodològic sobre l’aprofitament pedagògic a l’aula d’aquests continguts.

Podeu consultar les dates dels cursos al web de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació a través d’aquest enllaç i us podeu inscriure a la pàgina http://www.amgenteach.eu/register.